Βούλα

Στην εταιρία υδρομεταφοράς Παύλου, είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για γέμισμα ή άδειασμα πισίνας, υδροδότηση δεξαμενής με πόσιμο νερό ή νερό για ανάγκες πυρασφάλειας. Η φιλοσοφία μας είναι να μπορούμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας για μεταφορά νερού στην περιοχή της Βούλας ανά πάσα στιγμή.

Όπου το τοπικό δίκτυο δεν καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες των πολιτών για υδροδότηση, τα βυτιοφόρα οχήματά μας δραστηριοποιούνται με συνέπεια και παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Στη Βούλα γεμίζουμε ή αδειάζουμε δεξαμενές, πραγματοποιώντας υδρομεταφορές υψηλής ποιότητας με βυτία νερού που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από υδροφόρες και βυτιοφόρα, με τους καλύτερους και πιο εκπαιδευμένους χειριστές να τον καθοδηγεί, μεταφέρει νερό για πισίνες σε βίλλες, μονοκατοικίες και χώρους εστίασης σε ολόκληρο το Δήμο Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, τα βυτιοφόρα οχήματά μας επιστρατεύονται για τις ανάγκες τροφοδοσίας οικοδομικών έργων με νερό. Άλλη υπηρεσία είναι η μεταφορά νερού για την δημιουργία του εφέ τεχνίτης βροχής σε γυρίσματα ταινίας ή τηλεοπτικών παραγωγών σε εξωτερικούς χώρους στη Βούλα.

Επιπλέον, η εταιρεία υδρομεταφοράς μας δραστηριοποιείται και στη μεταφορά πόσιμου νερού για την τροφοδοσία σκαφών και ταχύπλοων. Αντίστοιχα, ο στόλος των βυτιοφόρων μας μισθώνεται και για τη μεταφορά νερού σε δεξαμενές. Συνεργαζόμαστε σταθερά με Δήμους και Νομαρχίες για εργασίες μεταφοράς ύδατος για την κάλυψη των κενών στην δημόσια υδροδότηση, ή την πυρόσβεση και την πυρασφάλεια της κάθε περιοχής.

Τα βυτιοφόρα οχήματά μας εκτελούν επίσης και υρδομεταφορές για ανάγκες έργων οδοποιίας ή λοιπές κατασκευαστικές εργασίες.

Εκτελούμε κάθε είδους μεταφορά νερού στη Βούλα και στις γύρω περιοχές, με βυτία νερού άριστης ποιότητας. Παρέχουμε υπηρεσίες σε ιδιώτες κατοίκους, όπως για παράδειγμα σε επιχειρηματίες της εστίασης, ιδιοκτήτες μονοκατοικιών ή διαχειριστές ξενοδοχειακών μονάδων.

Παρέχουμε τις άριστες υπηρεσίες υδρομεταφοράς και οι κάτοικοι της Βούλας μας εμπιστεύονται για την τροφοδοσία πισίνας με νερό, τη μεταφορά πόσιμου νερού για κάθε χρήση και την προμήθεια νερού για ανάγκες πυρασφάλειας. Πάντα στο χαμηλότερο κόστος της αγοράς από ολόκληρη την Αττική.

Καλέστε τώρα το εξυπηρετικό προσωπικό μας και η εταιρία υδρομεταφοράς Παύλου θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας. Μαζί θα προγραμματίσουμε τη μεταφορά νερού στο χώρο σας, άμεσα, ποιοτικά και πάντα πολύ οικονομικά!