Λαγονήσι

Ο υπερσύγχρονος στόλος από βυτία νερού της εταιρίας Υδρομεταφορών Παύλου καθοδηγείται από τους ικανότερους και πιο έμπειρους χειριστές, που μεταφέρουν με ασφάλεια και ποιότητα νερό για πισίνες και δεξαμενές σε εξοχικά, μονοκατοικίες και τουριστικά καταλύματα σε κάθε σημείο στο Λαγονήσι.

Είμαστε σε ετοιμότητα για γέμισμα και άδειασμα πισίνας, άδειασμα γεώτρησης και μεταφορά νερού πυρασφάλειας, πυροπροστασίας ή δασοπροστασίας. Επίσης, συνεργαζόμαστε και με Δήμους και Νομαρχίες, παρέχοντας νερό σε σημεία όπου δεν επαρκεί το δημόσιο δίκτυο υδροδότησης.

Επιπλέον, μεταφέρουμε νερό για την δημιουργία του εφέ της τεχνίτης βροχή στα γυρίσματα ταινίας ή τηλεοπτικών παραγωγών στο Λαγονήσι. Ακόμα, η εταιρεία Παύλου δραστηριοποιείται στη μεταφορά πόσιμου νερού για δεξαμενή νερού σε σκάφη και ταχύπλοα στην περιοχή του Λαγονησίου.

Μια ακόμα υπηρεσία των υδροφόρων μας είναι η μεταφορά ύδατος για τις ανάγκες οικοδομικών έργων, έργων οδοποιίας και πάσης φύσεως κατασκευές στο Λαγονήσι.

Επιδιώκουμε να καλύπτουμε με αμεσότητα και ποιότητα κάθε ανάγκη για μεταφορά νερού στα Προάστια των Αθηνών. Γεμίζουμε δεξαμενές και πισίνες και αδειάζουμε γεωτρήσεις, με βυτιοφόρα που πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Εκτελούμε όλες τις μεταφορές ύδατος στο Λαγονήσι και στις γειτονικές περιοχές, με υπερσύγχρονα βυτία νερού, άριστης ποιότητας. Οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες των Δήμων Κορωπίου και Σαρωνικού μας δείχνουν σταθερά την προτίμησή τους. Συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες εξοχικών μονοκατοικιών, διαχειριστές ξενοδοχειακών καταλυμάτων και χώρων αναψυχής και ιδιοκτήτες πλωτών μέσων στα Νότια Προάστια.

Οι άριστες υπηρεσίας μας στον τομέα της υδρομεταφοράς έχει σαν αποτέλεσμα οι πολίτες του Λαγονησίου να μας εμπιστεύονται για το γέμισμα και άδειασμα της πισίνας τους, τη μεταφορά πόσιμου νερού σε δεξαμενές ή την υδροδότηση για ανάγκες πυρασφάλειας/πυροπροστασίας. Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται με πολύ χαμηλό κόστος, στις καλύτερες τιμές της αγοράς σε ολόκληρη την Αττική!

Καλέστε άμεσα την εταιρία υδρομεταφοράς Παύλου! Θα σας φέρουμε το νερό που χρειάζεστε στο Λαγονήσι, με ασφάλεια, ποιότητα και σε πολύ οικονομικές τιμές!