Παλαιό Φάληρο

Η εταιρία υδρομεταφορών Παύλου αναλαμβάνει να μεταφέρει νερό στο Παλαιό Φάληρο και στις κοντινές περιοχές για την κάλυψη αναγκών γεμίσματος δεξαμενής με πόσιμο νερό, ή για άλλες χρήσεις. Τα βυτιοφόρα οχήματα του στόλου μας είναι σε άριστη κατάσταση και πληρούν τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Είμαστε στη διάθεση των πολιτών του Παλαιού Φαλήρου για γέμισμα ή άδειασμα πισίνας και τροφοδοσία δεξαμενής πλωτού μέσου, όπως ταχύπλοου ή σκάφους. Μεταφέρουμε πόσιμο νερό στη μαρίνα που βρίσκεται το σκάφος σας, κάθε στιγμή του χρόνου. Επίσης, τα βυτιοφόρα μας πληρώνονται με νερό για πάσης φύσεως πυροπροστασία ή κατάσβεση πυρκαγιάς στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Η εταιρία Παύλου παρέχει υπηρεσίες υδροδότησης σε κατοίκους, επιχειρηματίες αλλά και δημόσιους φορείς στο Παλαιό Φάληρο. Είμαστε η πρώτη επιλογή για διαχειριστές πολυκατοικιών, ελεύθερους επαγγελματίες, επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και εκπροσώπους Δήμων και Νομαρχιών. Προσπαθούμε να ικανοποιούμε όλες τις ανάγκες σας για νερό και βασιζόμαστε στις πιστοποιημένες υδροφόρες μας, αλλά και τους έμπειρους χειριστές τους.

Τα βυτιοφόρα της εταιρίας Παύλου, επιστρατεύονται ώστε να τροφοδοτήσουν με νερό οικοδομικές εργασίες και εργοτάξια οδοποιίας στο Παλαιό Φάληρο. Επιπλέον, μεταφέρουμε νερό για τις ανάγκες της δημιουργίας του εφέ της τεχνητής βροχής στα γυρίσματα ταινιών και σίριαλ σε εξωτερικούς χώρους στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου.

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από βυτιοφόρα οχήματα, με το ικανότερο προσωπικό στο τιμόνι του, μεταφέρει νερό για πισίνες σε μονοκατοικίες και σε χώρους εστίασης σε ολόκληρο το Παλαιό Φάληρο και στα Νότια Προάστια.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας και εξηγήστε στο προσωπικό μας τις ανάγκες σας για νερό. Εμείς θα επιστρατεύσουμε τα βυτιοφόρα μας για να φέρουν το νερό στη δεξαμενή σας! Γρήγορα, ποιοτικά και πολύ οικονομικά!

Οι υπηρεσίες υδρομεταφοράς της εταιρείας Παύλου είναι οι καλύτερες και είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα της μεταφοράς νερού στο Παλαιό Φάληρο. Αναλαμβάνουμε την πλήρωση ή την εκκένωση πισίνας, την τροφοδοσία δεξαμενής με πόσιμο νερό και την συμβολή στην κατάσβεση πυρκαγιάς. Πάντα στις καλύτερες τιμές σε ολόκληρη την Αττική!