Ανάβυσσος

Για υπηρεσίες που αφορούν μεταφορά νερού, τροφοδοσία δεξαμενών ή γέμισμα πισίνας, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρία βυτιοφόρων Παύλου, που δραστηριοποιείται και στην περιοχή της Αναβύσσου, για να καλύψει όλες τις ανάγκες υδροδότησης σας.

Σε περιοχές όπου το τοπικό δίκτυο δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες υδροδότησης, εμείς μεταφέρουμε νερό με τις υπερσύγχρονες υδροφόρες μας, εμπλουτίζοντας τις δεξαμενές και γεμίζοντας πισίνες σε βίλλες και τουριστικά καταλύματα στην Ανάβυσσο. Το νερό που μεταφέρουμε είναι άριστης ποιότητας και τα βυτία νερού μας πληρούν όλες τις καθορισμένες από τη νομοθεσία προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Πραγματοποιούμε πάσης φύσεως μεταφορές ύδατος στην περιοχή της Αναβύσσου. Επιπλέον, αναλαμβάνουμε το άδειασμα γεωτρήσεων και πισινών και παρέχουμε υπηρεσίες άρδευσης και μεταφοράς πόσιμου νερού ή νερού για ανάγκες πυρόσβεσης.

Βασικό κομμάτι των υπηρεσιών μας είναι η συνεργασία μας με δήμους και νομαρχίες για κατάσβεση πυρκαγιών, πυρασφάλεια και δασοπυρόσβεση. Επιπλέον, μεταφέρουμε νερό για λογαριασμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες υδροδότησης σε δυσπρόσιτες περιοχές στην Ανάβυσσο, που δεν καλύπτονται από το δίκτυο ύδρευσης του Δήμου. Επίσης, μεταφέρουμε με τα βυτιοφόρα οχήματά μας νερό και για έργα οδοποιίας.

Για την περιοχή της Αναβύσσου, υπάρχει η δυνατότητα τροφοδοσίας οικοδομικών έργων με νερό και επίσης η υδροδότηση μονοκατοικιών ή χώρων εστίασης με πόσιμο νερό ή με νερό για πισίνα. Για την περίπτωση τεχνητής βροχής, μεταφέρουμε με τον στόλο των υδροφόρων μας ποσότητες νερού που θα χρησιμοποιηθούν ως τεχνητή βροχή στην Ανάβυσσο.

Μερικοί επιπλέον τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας υδρομεταφοράς που διατηρούμε, είναι οι υπηρεσίες μίσθωσης των βυτιοφόρων για τροφοδοσία σκαφών και ταχύπλοων με νερό.

Οι τιμές και τα κόστη των υπηρεσιών μας είναι πάντοτε εναρμονισμένες με το οικονομικό κλίμα της εποχής. Καλέστε άμεσα το εξυπηρετικό προσωπικό μας και θα καταγράψουμε τις ανάγκες σας για μεταφορά ύδατος και θα σας παρουσιάσουμε μια προσφορά που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Εμπιστευτείτε την εταιρία Παύλου για τις αρτιότερες και ταχύτερες υπηρεσίες μεταφοράς νερού στα προάστια της Αττικής.