Αγία Παρασκευή

Από το 1958 η εταιρεία ΠΑΥΛΟΥ είναι κοντά σας για να σας εξυπηρετήσει και να καλύψει όλες τις ανάγκες σας στη μεταφορά και τη διαχείριση νερού. Χάρη στις υπηρεσίες μας, την πείρα, τον επαγγελματισμό και τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας και οχημάτων που διαθέτουμε η εταιρεία μας κατέχει μια υψηλή θέση στο χώρο προσφέροντας στο μέγιστο των δυνατοτήτων το καλύτερο αποτέλεσμα στους πελάτες μας. Η εξέλιξη και η συνεχής βελτίωση είναι ο βασικός στόχος μας.

Η εταιρεία Παύλου ως εταιρεία μεταφοράς νερού και υδροφόρων οχημάτων είναι δίπλα σας για να παρέχει άμεση εξυπηρέτηση. Για όλες τις υπηρεσίες που είναι σχετικές με τη μεταφορά νερού μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία μας η οποία είναι ειδική για να να καλύψει όλες τις ανάγκες σας στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως μεταφορές νερού στο δήμο Αγίας Παρασκευής. Ο εξοπλισμός μας και τα υδροφόρα οχήματα είναι στη διάθεση των πελατών μας για γέμισμα πισίνας, άρδευση, γέμισμα δεξαμενής, βυτία νερού, γεωτρήσεις και για τροφοδοσία πόσιμου νερού.

Σε περιοχές όπου δεν καλύπτονται όλες οι ανάγκες για ύδρευση η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες ώστε να εξυπηρετήσει όλα τα κενά. Το νερό που μεταφέρεται είναι άριστης ποιότητας και επίσης οι υδροφόρες μας τηρούν όλες τις προϋποθέσεις για την κατάλληλη μεταφορά και υγιεινή.

Επίσης συνεργαζόμαστε με δήμους και νομαρχίες για κατάσβεση πυρκαγιών και πυρασφάλεια, ή δασοπυρόσβεση ακόμα και για έργα οδοποιίας.

Για την περιοχή της Αγίας Παρασκευής υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς νερού με υδροφόρα για κατασκευές οικοδομών ή για τροφοδοσία νερού σε δεξαμενές και πισίνες.

Επίσης η εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία μίσθωσης των υδροφόρων για εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών ή ακόμα και για τροφοδοσία σκαφών και ταχύπλοων.

Οι τιμές και τα κόστη της εταιρείας μας είναι πάντοτε σύμφωνα με το κλίμα της εποχής και μπορείτε να μας καλέσετε άμεσα για να ζητήσετε μια προσφορά για όλες τις υπηρεσίες μας καθώς και για τη μίσθωση των οχημάτων μας.