Σαρωνίδα

Η εταιρεία Παύλου δραστηριοποιείται τώρα και στη Σαρωνίδα, γεμίζοντας δεξαμενές με πόσιμο νερό και αντλώντας το νερό από τις γεωτρήσεις στα κτήματα και στις μονοκατοικίες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης της εταιρίας υδρομεταφοράς που διατηρούμε, είναι και η μίσθωση των υδροφόρων μας για την υδροδότηση των δεξαμενών σε σκάφη και ταχύπλοα με πόσιμο νερό. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα μεταφέρουμε άμεσα ποιοτικό και ασφαλές νερό με τα βυτία νερού του στόλου μας μέχρι το λιμάνι της Σαρωνίδας, για να γεμίσουμε τη δεξαμενή του πλωτού σας μέσου.

Επιπλέον, σε περιοχές της Αττικής όπου το τοπικό δίκτυο υδροδότησης δεν επαρκεί για την κάλυψη των κατοικιών και των δημοσίων κτιρίων, η εταιρία Παύλου μισθώνει τις υπερσύγχρονα υδροφόρες της για τη μεταφορά πόσιμου νερού σε δεξαμενές. Για την περίπτωση βιλλών, ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων στη Σαρωνίδα, γεμίζουμε και αδειάζουμε τις πισίνες σας κάθε στιγμή του χρόνου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε συστηματικά με Δήμους και Νομαρχίες συνεισφέροντας στις προσπάθειες για κατάσβεση πυρκαγιών το καλοκαίρι. Προληπτικά, μεταφέρουμε με τα βυτιοφόρα μας νερό για τις ανάγκες πυρασφάλειας / πυροπροστασίας.

Αν χρειάζεστε νερό για το εφέ της τεχνητής βροχής, για το γύρισμα κάποιας ταινίας ή τηλεοπτικής παραγωγής, εμείς μεταφέρουμε το απαραίτητο νερό στον εξωτερικό χώρο που θα το χρησιμοποιήσετε. Επίσης, τα βυτιοφόρα οχήματά μας μεταφέρουν νερό για οικοδομικά έργα αλλά και για έργα οδοποιίας ή άλλες κατασκευές στο Δήμο Σαρωνικού.

Το νερό που μεταφέρουμε στα βυτία νερού μας είναι ελεγμένο και πιστοποιημένο. Αλλά και οι υδροφόρες μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Το χαμηλό κόστος των υπηρεσιών μας συνάδει με το δύσκολο οικονομικό κλίμα των σημερινών συνθηκών.

Επικοινωνήστε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και οι υπεύθυνοι της εταιρίας Παύλου θα σας γνωστοποιήσουν τις λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Γνωρίστε σήμερα την καλύτερη εταιρεία υδρομεταφορών σε ολόκληρη την Αττική. Παρέχουμε τις πιο ασφαλείς και γρήγορες υπηρεσίες υδροδότησης στη Σαρωνίδα.

Για κάθε είδους μεταφορά νερού που χρειάζεστε, όπως υδροδότηση δεξαμενής πλωτού μέσου με πόσιμο νερό, τροφοδοσία δεξαμενής, γέμισμα / άδειασμα πισίνας με νερό, πυροπροστασία / πυρόσβεση, άρδευση ή άδειασμα γεώτρησης, εμπιστευτείτε τα σύγχρονα βυτιοφόρα μας!