Κηφισιά

Οι υδροφόρες της εταιρείας μας εξυπηρετούν τις ανάγκες κατοικιών, οργανισμών, ιδρυμάτων και λεσχών στην περιοχή της Κηφισιάς και των βορείων προαστίων. Η μεγάλη εμπειρία μας στη διαχείριση του νερού καθιστά την εταιρεία υδροφόρων οχημάτων Παύλου την αυτονόητη επιλογή για λειτουργίες, όπως το γέμισμα και το άδειασμα της πισίνας σας.

Τα βυτιοφόρα μας μεταφέρουν στον χώρο σας ποιοτικό νερό, πιστοποιημένο όσον αφορά στην καθαριότητα και στην υγιεινή, ώστε να μπορείτε άφοβα να χαίρεστε την πολυτέλεια που εσείς έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας και για τους αγαπημένους σας στην κατοικία σας στην Κηφισιά . Ακόμη, η χρησιμοποίηση των καλύτερων ανταλλακτικών τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και οι συνθήκες μεταφοράς του νερού εξασφαλίζουν ότι αυτό δεν υπόκειται σε αλλοιώσεις ως τη στιγμή της παράδοσης.

Η ίδια η διαδικασία του γεμίσματος και του αδειάσματος της πισίνας διεκπεραιώνεται με την μεγαλύτερη προσοχή, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά στον περιβάλλοντα χώρο σε βίλλες της Κηφισιάς. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα λάβει υπ’ όψη τις ιδιαιτερότητες που καθιστούν κάθε εγκατάσταση μοναδική και θα επιλέξει την καλύτερη κατά περίπτωση λύση για ζητήματα, όπως η προσβασιμότητα ή η ύπαρξη εξωτερικών στοιχείων και συστημάτων που απαιτούν ιδιαίτερο χειρισμό.

Οι υδροφόρες μας αναλαμβάνουν επίσης:

  • την υδροδότηση ξενοδοχειακών μονάδων και νοσοκομείων με νερό από πιστοποιημένες γεωτρήσεις ή και πόσιμο
  • το πότισμα πάρκων και κήπων δημόσιας ή ιδιωτικής χρήσης
  • την υποστήριξη σε ανάγκες δασοπυρόσβεσης


Ο στόλος της εταιρείας μας καλύπτει τις περιοχές της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης, Δροσιάς, Διονύσου, Βαρυμπόμπης, αλλά και όλες τις προσκείμενες σε αυτές.