Γλυφάδα

Εκτελούμε υδρομεταφορές στη Γλυφάδα και στις όμορες περιοχές, με βυτία νερού άριστης κατάστασης, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Η εταιρία Παύλου παρέχει υπηρεσίες σε ιδιώτες και επιχειρηματίες κατοίκους της Γλυφάδας, όπως για παράδειγμα ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, διαχειριστές πολυκατοικιών, αλλά και δημόσιους φορείς.

Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα για υδροδότηση ή άδειασμα πισίνας, πλήρωση δεξαμενής με πόσιμο νερό ή προμήθεια νερού για πάσης φύσεως πυροπροστασία. Επιδιώκουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες σας για υδρομεταφορά και βασιζόμαστε στα υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματά μας και τους έμπειρους χειριστές τους.

Τα βυτία νερού της εταιρίας μας επιστρατεύονται επίσης και για τις ανάγκες τροφοδοσίας με νερό οικοδομικών έργων και έργων οδοποιίας. Άλλη υπηρεσία που παρέχουμε είναι η μεταφορά ύδατος για τις ανάγκες εφέ τεχνίτης βροχής στα πλαίσια παραγωγών ταινιών και σίριαλ σε εξωτερικούς χώρους στη Γλυφάδα.

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από υδροφόρες, με το άρτια εκπαιδευμένου προσωπικό στο τιμόνι του, μεταφέρει νερό για πισίνες σε βίλλες, συγκροτήματα κατοικιών και χώρους εστίασης σε ολόκληρο το Δήμο Γλυφάδας.

Επιπλέον, τα βυτιοφόρα μας μισθώνονται και για τη μεταφορά πόσιμου νερού και για την τροφοδοσία σκαφών και ταχύπλοων. Συνεργαζόμαστε με Δήμους και Νομαρχίες μεταφέροντας νερό για την κάλυψη των κενών στην δημόσια υδροδότηση, ή την πυρόσβεση και την πυρασφάλεια. Επίσης, εκτελούμε μεταφορά νερού και για δεξαμενές.

Οι υπηρεσίες υδρομεταφοράς που παρέχουμε είναι πολύ ποιοτικές, γι΄ αυτό και είμαστε η πρώτη εταιρία μεταφοράς νερού στην προτίμηση των κατοίκων της Γλυφάδας. Μας αναθέτουν την τροφοδοσία πισίνας με νερό, την προμήθεια πόσιμου νερού και την μεταφορά ύδατος για ανάγκες κατάσβεσης πυρκαγιάς ή πυροπροστασίας. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε άμεσο χρόνο και στις καλύτερες τιμές των Νοτίων Προαστίων.

Καλέστε μας σήμερα και αναφέρετε στο εξυπηρετικό προσωπικό μας τις ανάγκες σας για υδροδότηση. Η εταιρία Παύλου θα στείλει τα βυτιοφόρα της για να μεταφέρουν το νερό στο χώρο σας ή τη δεξαμενή σας, άμεσα, ποιοτικά και με πολύ χαμηλό κόστος!