Αθήνα

Η εταιρεία ΠΑΥΛΟΥ έχει μια πολυετή παρουσία από το 1958 στο χώρο της τροφοδοσίας νερού. Με εξειδικευμένη εμπειρία και πλήρη υπευθυνότητα παρέχει όλες τις σχετικές υπηρεσίες στα θέματα της τροφοδοσίας νερού σκοπεύοντας συνεχώς στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη. Η επιτυχία τη εταιρείας μας οφείλεται στον επαγγελματισμό στο σεβασμό και στη διάθεση ποικίλων υδροφόρων οχημάτων σε πολλά μέρη της Αττικής.

Η εταιρεία μας έχει πολυετή εμπειρία στη μεταφορά νερού και διαθέτει μηχανήματα άριστης κατασκευής και ποιότητας για να εκτελούνται όλες οι υπηρεσίες τροφοδοσίας και μεταφοράς νερού στην Αθήνα με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο. Σε όλη την περιοχή της Αθήνας, οι ανάγκες νερού σε όλα τα επίπεδο μπορούν καλυφθούν από την εταιρεία μας με μεγάλη επιτυχία.

Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε στην Αθήνα είναι οποιαδήποτε μεταφορά νερού με υδροφόρες και βυτία νερού, τροφοδοσία νερού, γέμισμα πισίνας και δεξαμενών και μεταφορά πόσιμου νερού σε περίπτωση που δεν υπάρχει αρκετή κάλυψη στην περιοχή για οποιονδήποτε λόγο. Η ποιότητα του νερού που μεταφέρεται είναι πολύ υψηλή ενώ καθ’ όλη τη διαδικασία με τα οχήματα μας τηρούνται όλες οι απαραίτητες προδιαγραφές.

Επίσης η εταιρείας μας κάνει συνεργασία με το Δήμο Αθήνας καθώς και με τη Νομαρχία για ποικίλα έργα που χρειάζονται τη μεταφορά ή την τροφοδοσία νερού όπως για παράδειγμα έργα οδοποιίας ή δασοπυρόσβεση και πυρασφάλεια.

Η περιοχή της Αθήνας μπορεί να εξυπηρετηθεί σε όλα τα επίπεδα για οποιοδήποτε θέμα ύδρευσης και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές της αγοράς, καθώς η εταιρείας μας είναι πάντα κοντά στους πελάτες της και επιθυμεί να προσφέρει συνεχώς τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Μη διστάσετε να πάρετε μια προσφορά από την εταιρεία μας για τροφοδοσία νερού ή για μίσθωση των οχημάτων μας.

Η εταιρεία Παύλου δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης των οχημάτων από κινηματογραφικές εταιρείες όπως επίσης και για την τροφοδοσία σκαφών αναψυχής. Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας σε νερό, τροφοδοσία, μεταφορά και γέμισμα η εταιρεία Παύλου διαθέτει όλη την τεχνογνωσία και την εμπειρία για να καλύψει τις ανάγκες σας στην περιοχή της Αθήνα.