Νέα Μάκρη

Η εταιρεία υδροφόρων οχημάτων Παύλου εξυπηρετεί τις ανάγκες σε υδροδότηση στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής, σε δήμους, κοινότητες και οικισμούς, όπως η Νέα Μάκρη, Ραφήνα, Μάτι, Βουτζάς, Μαραθώνας και άλλες.

Τα βυτιοφόρα της εταιρείας μας αναλαμβάνουν κάθε είδους εργασία που σχετίζεται με την παροχή και τη διαχείριση νερού στον χώρο που θα μας υποδείξετε. Με εγγυημένα υψηλές προδιαγραφές, τόσο ως προς τη μεταφορά (συνθήκες συντήρησης εντός του βυτίου, που εξασφαλίζουν ότι το νερό που παραλαμβάνετε είναι φρέσκο και καθαρό, όπως τη στιγμή της άντλησης), αλλά και ως προς την ίδια την παροχή (νερό που αντλούμε από πιστοποιημένες γεωτρήσεις ή ακόμα και πόσιμο, ανάλογα με τις επιθυμίες σας), οι υδροφόρες Παύλου μπορούν να καλύψουν ποικίλες ανάγκες υδροδότησης στη Νέα Μάκρη.

Με ένα τηλεφώνημα, το πότισμα του κήπου ή της καλλιέργειάς σας, το γέμισμα και το άδειασμα της πισίνας σας, ο εξωτερικός καθαρισμός του κτιρίου σας (υδροβολή), η υδροδότηση της ξενοδοχειακής μονάδας ή του καταστήματός σας στη Νέα Μάκρη και κάθε άλλη εργασία μπορούν να γίνουν έγκαιρα και υπεύθυνα από το έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό μας. Με το ελάχιστο δυνατό κόστος και με την προσοχή που αρμόζει στις εγκαταστάσεις σας, η εταιρεία Παύλου έχει δοκιμαστεί σε ποικίλες περιστάσεις και εξακολουθεί να εξυπηρετεί με συνέπεια τους πελάτες της σε όλη την Αττική.

Οι υδροφόρες μας αναλαμβάνουν, επίσης, την τροφοδοσία σκαφών (εργασίας ή/και αναψυχής), καθώς και την υποστήριξη σε δασικές πυρκαγιές στην περιοχή της Νέας Μάκρης και σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.