Χαλάνδρι

Εκτελούμε υδρομεταφορές στην περιοχή του Χαλανδρίου και στα Βόρεια Προάστια συνολικά, με βυτία νερού άριστης ποιότητας, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας όπως ορίζονται από τη νομοθεσία.

Η εταιρία Παύλου είναι πρωτοπόρος στον τομέα της μεταφοράς νερού, χάρη στον σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων και στους έμπειρους χειριστές τους. Εξειδικευόμαστε στο άδειασμα και στο γέμισμα πισίνας και στην υδροδότηση δεξαμενής με πόσιμο νερό. Μεταφέρουμε νερό σε περιοχές με πλούσια βλάστηση και δέντρα στο Χαλάνδρι, για να καλύψουμε ανάγκες πυρόσβεσης ή πυροπροστασίας.

Οι υδροφόρες μας μισθώνονται επίσης και για να υδροδοτήσουν οικοδομικά έργα, έργα οδοποιίας και λοιπά τεχνικά έργα στο Δήμο Χαλανδρίου. Άλλη υπηρεσία που προσφέρουμε είναι και η μεταφορά νερού για γέμισμα δεξαμενών σε σκάφη, ταχύπλοα και πλοία. Επιπλέον, τα βυτιοφόρα μας μεταφέρουν ποσότητα νερού σε εξωτερικούς χώρους όπου γίνονται γυρίσματα ταινιών ή τηλεοπτικών σειρών, ώστε να δημιουργηθεί τεχνητή βροχή.

Ανταποκρινόμαστε άμεσα αναλαμβάνοντας την υδροδότηση της πισίνας σας ή της δεξαμενής σας. Καλύπτουμε ιδιωτικές ανάγκες για πυρόσβεση / πυροπροστασία, ενώ συνεργαζόμαστε σταθερά και με Δήμους και Νομαρχίες για ζητήματα δασοπυρόσβεσης / δασοπροστασίας. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις σας για υδροδότηση και πάντα με το χαμηλότερο κόστος στα Προάστια της Αθήνας.

Οι υπηρεσίες μας είναι δημοφιλείς στους κατοίκους του Χαλανδρίου, αλλά και στους επιχειρηματίες. Είμαστε η πρώτη επιλογή ανάμεσα σε ελευθέρους επαγγελματίες, επιχειρηματίες της εστίασης, εμπόρους και καταστηματάρχες. Φυσικά, την προτίμησή τους μας δείχνουν σταθερά και οι ιδιοκτήτες βιλλών, οι διαχειριστές συγκροτημάτων κατοικιών, οι ένοικοι πολυκατοικιών αλλά και οι εκπρόσωποι δημοσίων φορέων.

Επικοινωνήστε σήμερα με την εταιρία υδροδότησης μας που δραστηριοποιείται στο Χαλάνδρι και εκθέστε στους συνεργάτες μας τις ανάγκες σας για νερό. Εμείς θα ανταποκριθούμε άμεσα, με ασφαλή και πολύ οικονομική μεταφορά!

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από βυτιοφόρα οχήματα θα φέρει νερό στην κατοικία ή στην επαγγελματική σας στέγη σε οποιαδήποτε θέση στο Δήμο Χαλανδρίου, όποτε μας χρειαστείτε!