Πόρτο Ράφτη

Σε περιοχές της Αττικής όπου το τοπικό δίκτυο υδροδότησης δεν είναι ικανό να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων, η εταιρία Παύλου επιστρατεύει τα υπερσύγχρονα βυτιοφόρα οχήματά της για τη μεταφορά ύδατος για κάθε χρήση. Η εταιρεία υδρομεταφορών μας, δραστηριοποιείται στο Πόρτο Ράφτη, υδροδοτώντας δεξαμενές με πόσιμο νερό και αδειάζοντας γεωτρήσεις από κτήματα και εξοχικά. Επίσης, γεμίζουμε και αδειάζουμε πισίνες σε μονοκατοικίες και τουριστικά καταλύματα.

Βασικός τομέας δραστηριοποίησης της εταιρίας Παύλου, είναι η μίσθωση των βυτίων νερού της για τροφοδοσία της δεξαμενής σκαφών και ταχύπλοων με πόσιμο νερό. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα μεταφέρουμε νερό μέχρι το λιμάνι του Πόρτο Ράφτη για να υδροδοτήσουμε το πλωτό σας μέσο.

Επιπλέον, συνεργαζόμαστε σταθερά με Δήμους και Νομαρχίες σπεύδοντας σε κατάσβεση πυρκαγιών και μεταφέροντας νερό για πυρασφάλεια / πυροπροστασία. Επίσης, οι υδροφόρες μας μεταφέρουν νερό και για έργα οδοποιίας ή λοιπές κατασκευαστικές ανάγκες στο Πόρτο Ράφτη.

Αν είστε κινηματογραφικό συνεργείο που χρειάζεστε νερό για το εφέ της τεχνητής βροχής, μπορούμε να μεταφέρουμε ποσότητα νερού στον εξωτερικό χώρο που πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας ή του σίριαλ στο Πόρτο Ράφτη.

Το νερό που μεταφέρουμε είναι πολύ υγιεινό και τα βυτιοφόρα οχήματά μας είναι ελεγμένα σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Για κάθε ανάγκη σας για μεταφορά νερού, τροφοδοσία σκάφους με πόσιμο νερό, υδροδότηση δεξαμενής, γέμισμα / άδειασμα πισίνας, άρδευση ή άδειασμα γεώτρησης, απευθυνθείτε στις υδροφόρες της εταιρία Παύλου. Καλύπτουμε με ταχύτητα και ποιότητα την υδροδότηση στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη.

Οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι πλήρως αντίστοιχες με το οικονομικό περιβάλλον της εποχής. Καλέστε όποτε μας χρειάζεστε και το εξυπηρετικό προσωπικό της εταιρίας υδρομεταφοράς Παύλου θα σας προτείνει το πακέτο εκείνο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας. Γνωρίστε σήμερα τα βυτιοφόρα και τις υδροφόρες μας για τις πιο ποιοτικές και γρήγορες υπηρεσίες τροφοδοσίας ύδατος σε ολόκληρη την Αττική.