Λυκόβρυση

Σε περιοχές της Λυκόβρυσης όπου το τοπικό δίκτυο δεν επαρκεί για τις ανάγκες των πολιτών σε υδροδότηση, οι υδροφόρες μας δραστηριοποιούνται με συνέπεια, ποιότητα και ταχύτητα. Γεμίζουμε ή αδειάζουμε δεξαμενές και πισίνες, με βυτία νερού που πληρούν υψηλές προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από βυτία νερού, με τους ικανότερους χειριστές στο τιμόνι, μεταφέρει νερό για πισίνες σε βίλλες, μονοκατοικίες και χώρους αναψυχής σε κάθε σημείο της Λυκόβρυσης, κατόπιν ραντεβού.

Οι υδρομεταφορές Παύλου, βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για υδροδότηση πισίνας ή για τη μεταφορά νερού για ανάγκες πυρασφάλειας, πυροπροστασίας ή δασοπροστασίας. Θέλουμε να καλύπτουμε με ποιότητα και επάρκεια όλες τις ανάγκες σας για μεταφορά νερού όποτε μας χρειάζεστε και σε κάθε σημείο του Δήμου Λυκόβρυσης. Επίσης, συνεργαζόμαστε και με Δήμους και Νομαρχίες, μεταφέροντας νερό για την κάλυψη των κενών στην δημόσια υδροδότηση.

Μια από τις υπηρεσίες που παρέχουν τα βυτιοφόρα οχήματά μας είναι η μεταφορά νερού για οικοδομικά έργα ή έργα οδοποιίας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρουμε νερό για την δημιουργία του εφέ της τεχνίτης βροχής κατά τα γυρίσματα ταινίας ή τηλεοπτικών παραγωγών στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Επιπλέον, η εταιρεία Παύλου μεταφέρει πόσιμο νερό για την τροφοδοσία της δεξαμενής νερού σε σκάφη και ταχύπλοα.

Εκτελούμε κάθε είδους μεταφορά νερού στη Λυκόβρυση και στις όμορες περιοχές, με υπερσύγχρονες υδροφόρες, άριστης ποιότητας. Είμαστε η πρώτη επιλογή των κατοίκων και των επιχειρηματιών στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και συνεργαζόμαστε με ιδιοκτήτες μονοκατοικιών, διαχειριστές συγκροτημάτων κατοικιών και ιδιοκτήτες σκαφών.

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα της μεταφοράς νερού και οι δημότες της Λυκόβρυσης μας αναθέτουν το γέμισμα και άδειασμα της πισίνας τους, τη μεταφορά πόσιμου νερού για κάθε χρήση και την πυρασφάλεια/πυροπροστασία της μονοκατοικίας τους. Πάντα στις καλύτερες τιμές της εποχής.

Επικοινωνήστε τώρα με την εταιρία υδρομεταφοράς Παύλου! Θα μεταφέρουμε νερό στο χώρο σας, άμεσα, με ασφάλεια και με χαμηλό κόστος!