Ψυχικό

Ο υπερσύγχρονος στόλος της εταιρίας Παύλου περιλαμβάνει βυτία μεταφοράς νερού και υδροφόρες άριστης ποιότητας με τους πιο έμπειρους χειριστές στο τιμόνι τους. Δραστηριοποιούμαστε στο Παλαιό Ψυχικό και Νέο Ψυχικό, εκτελώντας άμεσα γέμισμα και άδειασμα πισίνας και υδροδότηση δεξαμενής με πόσιμο νερό. Επίσης, μεταφέρουμε νερό για χρήσεις πυροπροστασίας ή πυρόσβεσης σε κτήρια και οικόπεδα.

Εκτελούμε ασφαλείς υδρομεταφορές με υδροφόρες υψηλών προδιαγραφών ποιότητας. Η άμεση ανταπόκρισή μας, μάς καθιστά πρώτη επιλογή για ιδιώτες και επιχειρηματίες στα Βόρεια Προάστια. Το πελατολόγιό μας είναι πλούσιο και μας προτιμούν σταθερά ιδιοκτήτες βιλλών, διαχειριστές συγκροτημάτων κατοικιών και επιχειρηματίες της εστίασης και του εμπορίου στο Ψυχικό. Επίσης, συνεργαζόμαστε με Δήμους και Νομαρχίες παρέχοντας υπηρεσίες κάλυψης στα κενά της δημόσιας υδροδότησης, αλλά και νερό για πυροπροστασία / πυρόσβεση.

Οι υπηρεσίες μας είναι άριστες και είμαστε πρωτοπόροι στις υδρομεταφορές στο Δήμο Φιλοθέης - Ψυχικού. Εξειδικευόμαστε στη μεταφορά νερού για πισίνα και στην τροφοδοσία δεξαμενών με πόσιμο νερό σε σημεία όπου το δίκτυο δημόσιας υδροδότησης δεν επαρκεί. Επιπλέον, μεταφέρουμε νερό για ανάγκες κατάσβεσης πυρκαγιάς ή πυροπροστασίας.

Επιδιώκουμε και πετυχαίνουμε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των κατοίκων του Ψυχικού (Παλαιού και Νέου Ψυχικού) για νερό. Βασιζόμαστε στον υπερσύγχρονο στόλο μας από υδροφόρες, αλλά και στους έμπειρους και πρόθυμους χειριστές τους.

Τα βυτία νερού της εταιρίας Παύλου μισθώνονται και για τις ανάγκες υδροδότησης κατασκευαστικών έργων ή έργων οδοποιίας στο Ψυχικό. Τα βυτιοφόρα μας, μεταφέρουν νερό για τη δημιουργία του εφέ της τεχνητής βροχής για ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές. Επίσης, μεταφέρουμε νερό για γέμισμα δεξαμενής με πόσιμο νερό σε πλοία και σκάφη.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε σας ανάγκη για υδροδότηση. Εμείς θα στείλουμε τα βυτία νερού της εταιρίας Παύλου γεμάτα με ποιοτικό νερό. Γρήγορα, με ποιότητα και σε πολύ καλή τιμή!

Γνωρίστε σήμερα την πιο αξιόπιστη εταιρία υδρομεταφοράς στα Βόρεια Προάστια, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επικοινωνήστε μαζί μας και εκθέστε μας τις ανάγκες σας για υδροδότηση!