Πειραιάς

Στην εταιρία υδρομεταφορών Παύλου, είμαστε πάντα έτοιμοι για να τροφοδοτήσουμε με νερό δεξαμενές, κατοικίες, δημόσια κτήρια και πλοία. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία, αλλά και τα κατάλληλα βυτία νερού υψηλών προδιαγραφών, ώστε να καλύψουμε πάσης φύσεως ανάγκες για υδροδότηση. Οι μεταφορές ύδατος που εκτελούμε είναι άρτιες, σε άριστης ποιότητας βυτία νερού που πληρούν όλες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Αναλαμβάνουμε κάθε είδους υδρομεταφορά στον Πειραιά και στα Νότια Προάστια της Αθήνας. Συνεργαζόμαστε συστηματικά με δήμους και νομαρχίες, μεταφέροντας νερό για πυρόσβεση / πυρασφάλεια, αλλά και για να καλύψουμε κενά της υδροδότησης που παρουσιάζει το δημόσιο δίκτυο ύδρευσης. Παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες και σε ιδιώτες, όπως για παράδειγμα σε ιδιοκτήτες σκαφών και ταχυπλόων, επιχειρηματίες της ναυτιλίας, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και διαχειριστές πολυκατοικιών στον Πειραιά, μεταφέροντας πόσιμο νερό με τις υδροφόρες μας.

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από υδροφόρες και βυτιοφόρα, μεταφέρει και νερό για πισίνες σε χώρους αναψυχής και σε τουριστικά καταλύματα σε ολόκληρο το Δήμο Πειραιά. Επιπλέον, τα βυτία νερού μας, επιστρατεύονται και για την υρδομεταφορά για ανάγκες έργων οδοποιίας, ή άλλων δημόσιων έργων στο λιμάνι του Πειραιά. Βέβαια, υπάρχει η δυνατότητα υδροδότησης και ιδιωτικών οικοδομικών έργων από την εταιρία Παύλου.

Για την περίπτωση γυρισμάτων ταινίας ή τηλεοπτικής σειράς στους χώρους του λιμανιού ή στα τουριστικά αξιοθέατα του Πειραιά, οι υδροφόρες μας μπορούν να μισθωθούν προκειμένου να μεταφέρουν ποσότητα νερού για την δημιουργία του εφέ της τεχνητής βροχής.

Η εταιρία υδρομεταφορών μας προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες στον τομέα της σε ολόκληρο τον Πειραιά και την Αθήνα. Η λίστα με τις δημοφιλέστερες παροχές της εταιρίας Παύλου περιλαμβάνει γέμισμα / άδειασμα πισίνας, πυροπροστασία / πυρασφάλεια και υδροδότηση δεξαμενών πλοίων, σκαφών ή κτηρίων με πόσιμο νερό, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στην εταιρία Παύλου θα συναντήσετε τον καλύτερο και γρηγορότερο στόλο υδροφόρων και βυτιοφόρων οχημάτων στον Δήμο του Πειραιά! Επικοινωνήστε με το εξυπηρετικό συνεργείο μας και θα ανταποκριθούμε άμεσα σε κάθε σας ανάγκη για υδροδότηση!