Βάρκιζα

Ο υπερσύγχρονος στόλος μας από υδροφόρες και βυτιοφόρα, αλλά και το πολύπειρο και εκπαιδευμένο συνεργείο που διαθέτουμε μεταφέρει νερό για πισίνες σε βίλλες, ξενοδοχειακές μονάδες και χώρους εστίασης σε ολόκληρο το Δήμο Βάρκιζας. Γεμίζουμε δεξαμενές και αδειάζουμε γεωτρήσεις, πραγματοποιώντας μεταφορές νερού άριστης ποιότητας με βυτία νερού που πληρούν όλες προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Στις περιοχές όπου το τοπικό δίκτυο δεν καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες της υδροδότησης, η εταιρία υδρομεταφοράς μας, που δραστηριοποιείται με επιτυχία και στη Βάρκιζα, βρίσκεται πάντα στις υπηρεσίες των κατοίκων για να προσφέρει άρτιες, άμεσες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Στην εταιρία βυτιοφόρων Παύλου, είμαστε διαρκώς σε ετοιμότητα για τροφοδοσία δεξαμενών, γέμισμα ή άδειασμα πισίνας, αλλά και για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας για υδροδότηση.

Εκτελούμε κάθε είδους μεταφορά ύδατος στη Βάρκιζα. Συνεργαζόμαστε συστηματικά με δήμους και νομαρχίες, μεταφέροντας νερό για ανάγκες άρδευσης, πυρόσβεσης, δασοπυρόσβεσης ή πυρασφάλειας. Παρέχουμε τις ίδιες υπηρεσίες και σε ιδιώτες, όπως για παράδειγμα σε επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες εξοχικών ή κατοίκους της Βάρκιζας. Αναλαμβάνουμε επίσης τη μεταφοράς πόσιμου νερού σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές.

Άλλες δραστηριότητες της εταιρείας υδρομεταφοράς που διατηρούμε, είναι η μίσθωση των υδροφόρων οχημάτων μας για την τροφοδοσία σκαφών και ταχύπλοων με πόσιμο νερό.

Τα βυτιοφόρα οχήματά μας επιστρατεύονται και για την υρδομεταφορά για ανάγκες έργων οδοποιίας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα τροφοδοσίας και οικοδομικών έργων με νερό. Για την περίπτωση γυρισμάτων ταινίας, τα βυτιοφόρα οχήματά μας μεταφέρουν επί τόπου νερό για την δημιουργία του εφέ της τεχνητής βροχής στη Βάρκιζα.

Παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στον τομέα του γεμίσματος πισίνας, μεταφοράς νερού από γεώτρηση, μεταφοράς νερού για άρδευση, υδροδότησης με πόσιμο νερό και πυρασφάλειας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς στα προάστια των Αθηνών.

Εμπιστευτείτε την εταιρία Παύλου και γνωρίστε τον αρτιότερο και ταχύτερο στόλο υδροφόρων σε ολόκληρη την Αττική. Καλέστε άμεσα το εξυπηρετικό προσωπικό μας και θα σας παρουσιάσουμε την βέλτιστη πρόταση για την κάλυψη των αναγκών σας σχετικά με υδρομεταφορές.